İzmir'de korku dolu anlar: Patlayan tekne alevler içinde kaldı

İzmir'de korku dolu anlar: Patlayan tekne alevler içinde kaldı
İzmir'in Urla ilçesinde 3 milyon lira değerindeki teknede patlama oldu. Tekne alev topuna dönerken, vücutlarında yanıklar olan tekne sahibi ve arkadaşı denize atladı.

Olay, saat 16.30 civarlarında Urla ilçesi İskele Limanı'nda oldu. Arızalı olduğu iddia edilen 3 milyon lira değerindeki bir teknede henüz tespit edilemeyen bir nedenle patlama oldu. Tekne patlamanın ardında alev topuna dönerken, bu sırada teknenin üzerinde yer alan tekne sahibi İ.S. ile arkadaşı T.T. canlarını denize atlayarak kurtardı. İhbar üzerine bölgeye deniz polisi, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri geldi. Polyester tekne alevlere teslim olurken, gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Ekiplerin çabası yetersiz kalırken, tekne battı. Yangın sırasında çıkan kara dumanlar ise gökyüzünü kapladı. Korku dolu anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi.

aw154298-02.jpg

VÜCUTLARINDA YANIKLAR OLUŞAN 2 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Öte yandan, denize atlayan tekne sahibi ile arkadaşının vücutlarında yanıklar oluştuğu ve çevredeki vatandaşların yardımıyla denizden çıkarılarak, ambulansla çevredeki hastanelere götürüldüğü belirtildi. Yangının çıkış nedeniyle alakalı başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar