İzmir'de iğrenç olay! Kuzeninin 12 yaşındaki kızını taciz etti

İzmir'de iğrenç olay! Kuzeninin 12 yaşındaki kızını taciz etti
İzmir'in Karabağlar ilçesinde evine ziyarette bulunduğu bir akrabasının 12 yaşında olan kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İddiaya göre, Karabağlar ilçesinde olan kuzenine ziyarete giden 49 yaşındaki Tahir A. evde yalnız bir durumda olan kuzeninin kızı İ.N.'yi (12) taciz etti. Tahir A. evden ayrıldıktan sonra, İ.N. durumu hemen ailesine haber verdi. Aile, Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek Tahir A. hakkında bir suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu üzerine Tahir A. için yakalama kararı çıkarıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin bazı çalışmalarıyla Tahir A., saklandığı Bayraklı ilçesindeki bir adreste yakalanıp gözaltına alındı.

aw173674-01.jpg

“NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİM, DİREKT AĞLAMAYA BAŞLADIM”

İ.N.'nin yaşadığı taciz olayını ilk önce bir arkadaşına haber verdiği mesajlar ortayı çıktı. İ.N. mesajın devamında arkadaşına, “Ne yapacağımı bilemedim, direkt ağlamaya başladım” dediği belirlendi.

aw173674-02.jpg

TUTUKLANDI

Polis ekiplerince gözaltına alınan Tahir A. sağlık kontrolünden sonra emniyete götürüldü. Burada ifadesinin sonra adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar