Şırnak’ta taciz iddiasıyla kamu görevlisi darbedildi! Valilik'ten açıklama

Şırnak’ta taciz iddiasıyla kamu görevlisi darbedildi! Valilik'ten açıklama
Şırnak’ta yolda yürüyen kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla kamu görevlisi, kalabalık grup tarafından darbedildi. Şahıs hastaneye kaldırıldı.

Şırnak'ın merkezinde Dicle Mahallesi Orman Caddesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre alkollü olduğu belirtilen bir kamu görevlisi, evli ve tanımadığı bir kadına tacizde bulundu. Tacize uğrayan kadının çığlık atması üzerine çevredeki vatandaşlar duruma müdahale etti.

ŞÜPHELİ HASTANEYE KALDIRILDI

Öfkeli kalabalık tarafından darbedilen kamu görevlisi, bölgede devriye görevinde bulunan polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan şüpheli, aldığı darbeler sonucunda baş ve vücut kırıklarıyla hastaneye kaldırıldı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Şırnak Valiliği konuyla ilgili adli ve idari soruşturmanın başlatıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Bugün saat 21.30 sıralarında ilimiz merkezindeki Orman Kavşağında (Z.Ç) adlı kamu görevlisi, taciz iddiasıyla kalabalık bir grubun saldırısı sonucu darp edilmiştir. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edilen (Z.Ç) hastanede tedavi altına alınmıştır. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmış olup, olaya karışan (4) şüpheli gözaltına alınmıştır. Konu Valiliğimizce hassasiyetle ve yakından takip edilmektedir" denildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar