İzmir'de arabanın içinde öldürüp cesediyle sokak dolaştılar

İzmir'de arabanın içinde öldürüp cesediyle sokak dolaştılar
İzmir’de cesedi özel bir hastanenin otoparkına terk edilmiş arabanın bagajında bulunan 68 yaşındaki Bekir Bozar’ın ölümüne ilişkin korkunç gerçek ortaya çıktı.

İzmir Bornova'da iddiaya göre 24 yaşındaki F.B. ve arkadaşı E.Ö. daha önce iş yaptıkları 68 yaşındaki kuyumcu Bekir Bozar'dan alacaklarını tahsil edemeyince Bozar ile tartıştı.

Tartışmanın ardından F.B., Bozar'a tabancayla ensesinden üç el ateş ederek öldürdü. Ardından Bozar'ın cansız bedenini otomobilinin bagajına koydu.

aw167782-01.jpg

CESEDİYLE SOKAK SOKAK GEZDİ

Olayın ardından polise ihbarda bulunan E.Ö.’nün anlattıkları kan dondurdu. Gözaltına alınan E.Ö.'nün ifadesinde, F.B.'nin isteği üzerine cesedi bagaja koyduklarını ve sonra Manisa'nın Turgutlu ilçesine giderek gece boyunca dolaştıklarını sonrasında İzmir'e geri döndüklerini ve aracı Bornova'da bir hastanenin otoparkına bıraktıklarını belirtti.

otomobilin-bagajinda-kuyumcunun-cesediyl-29641.jpg

Öte yandan kuyumcuyu öldüren F.B.'nin cinayetten bir gün sonra kuyumcu dükkanından altın çalarak 14 kişiye borç olarak ödediği iddia edildi. Polis, cinayet zanlısı F.B.'yi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar