İsmailağa'da büyük kriz: Cübbeli Ahmet gün ve saat verdi! Kimi ifşalayacak?

İsmailağa'da büyük kriz: Cübbeli Ahmet gün ve saat verdi! Kimi ifşalayacak?
"Cübbeli Ahmet," YouTube kanalında yayınladığı bir videoda İsmailağa Cemaati'ne uyarılarda bulundu. Cemaat içinde yaşanan anlaşmazlıkla ilgili bildiklerini açıklayacağını belirten "Cübbeli Ahmet," önümüzdeki haftayı işaret ederek tarih vereceğini söyledi.

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vefatının ardından cemaat içindeki anlaşmazlık devam ediyor. Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, sosyal medyada yayınladığı bir videoyla cemaate uyarılarda bulundu. Daha önceki videolarında İsmailağa Cemaati'ndeki olumsuz gelişmelere dikkat çeken "Cübbeli Ahmet", FETÖ tehlikesine dikkat çekti.

"Efendi hazretlerinin rabıtasını artık bozdurmaya karar vermişler" diyen ‘Cübbeli Ahmet Hoca’, seçim sonrasında harekete geçileceğini söyledi.

2.jpg

Cemaat içindeki belirli bir grubu işaret eden ‘Cübbeli’, “Kiminin şantajı var FETÖ’nün elinde, kiminin şusu var busu var. Bunları az çok biliyoruz. Burada böyle bir yapılanma var” dedi.

O TARİHİ ŞARET ETTİ: SON ÇIKIŞ!

İsmailağa Cemaati içindekilere çağrıda bulunan ‘Cübbeli Ahmet’, “Bildiklerimi söyleyince bazıları insan içine çıkamayacak! İsmailağa'ya son ihtar! Köprüden önce son çıkış! Çarşamba 22:30’a kadar bu teklifim kabul görürse susacağım, değilse onlar düşünsün!” ifadelerini kullandı.

25.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar