İzmir Büyükşehir'de devir teslim: Soyer’den Tugay'a dikkat çeken hediye

İzmir Büyükşehir'de devir teslim: Soyer’den Tugay'a dikkat çeken hediye
31 Mart Yerel Seçimleri’nde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cemil Tugay, görevi eski başkan Tunç Soyer'den devraldı.

İzmir'in yeni büyükşehir belediye başkanı Cemil Tugay, Tunç Soyer'den bayrağı devraldı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan devir teslim töreninde Tugay, partililerle bir araya geldi. Tugay, yaptığı konuşmada, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde yoğun bir mücadele verdiklerini ve halkın beklentilerini doğru anlamaya çalıştıklarını belirtti.

Seçimlerde İzmir genelinde zafer elde ettiklerini ve halkın kendilerine inandığını vurgulayan Tugay, "Ama aynı zamanda bizlere bir kredi açtılar. Önümüzdeki dönemde hiç hata yapmadan çalışmamızı istiyorlar. Bizden beklenenin ve sorumluluğumuzun farkındayız. İnsanlarımızın yaşadığı o ağır sorunların farkındayız. Bu nedenle halkımızın yanında olacak, sorun neredeyse orada olacağız" ifadelerini kullandı.

9014027.webp

Tugay'ın başkanlık makamını devralmasının ardından düzenlenen törende, Tunç Soyer'e hizmetleri için teşekkür eden Tugay, sorumluluklarının arttığını belirtti.

DİKKAT ÇEKEN ZEYTİN FİDANI HEDİYESİ

Soyer ise konuşmasında, Türkiye'nin yerel yönetimler üzerinden dönüşeceği düşüncesiyle siyaset yaptıklarını ve İzmir'de en iyisini yapmaya çalıştıklarını vurguladı. Halkın hakimiyetinin bir kez daha gösterildiğini ve yerelden dönüşümün ilk adımının atıldığını belirten Soyer, Tugay'a ve ilçe belediye başkanlarına tebriklerini iletti ve desteklerinin devam edeceğini ifade etti. Soyer, Tugay'a bir zeytin fidanı hediye ederek, makam odasında yetiştirmesini temenni etti.

ffac76c7-20be-4f0c-8ea9-0eddb6294235-w.jpeg

49611f45-99f6-42a9-97b1-843896cc4da1-w.jpeg

9014026.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar