İzleyicileri heyecanlandıracak 9 yeni film vizyona giriyor

İzleyicileri heyecanlandıracak 9 yeni film vizyona giriyor
Bu hafta sinemaseverlerin ilgiyle takip edeceği ikisi yerli, 9 yeni film vizyona girecek. İşte o filmler…

Bu hafta sinema salonlarında izleyicileri heyecanlandıracak bir dizi film vizyona giriyor. İşte bu haftanın gözde filmleri:

"Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki": Timothee Chalamet, Zendaya, ve birçok ünlü ismin yer aldığı bu film, macera, bilim kurgu ve aksiyon severleri sinemaya çekmeyi hedefliyor. Denis Villeneuve'un yönettiği yapım, Paul Atreides'in ailesini yok edenlere karşı intikam mücadelesini konu alıyor.

"Son Şarkı - Ahmet'in Türküsü": Ahmet Kaya'nın hayatını konu alan bu filmde, sanatçının müzik kariyeri ve toplum üzerindeki etkisi ele alınıyor. Yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın üstlendiği filmde Celil Nalçakan ve Ezgi Şenler başrolleri paylaşıyor.

"Senden Başka": Sydney Sweeney ve Glen Powell'ın başrollerini üstlendiği bu romantik filmde, mükemmel başlayan bir ilişkinin nasıl beklenmedik bir şekilde değişebileceği anlatılıyor. Will Gluck'un yönettiği yapım, izleyicilere duygusal bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

"İki Nehir Arasında": Berfi Dicle Öğüt'ün yönettiği bu film, I. Dünya Savaşı sırasında Irak Cephesi'nde savaşmış Türk ve İngiliz askerlerinin hikayesini anlatıyor.

"Şaşkın Damat": Rami Imam'ın yönettiği Mısır yapımı komedi filmi, bir doktorun soy krizi nedeniyle başına gelen komik olayları konu ediniyor.

Haftanın korku ve gerilim filmleri ise şunlar:

"Derin Tehlike": Scott Chambers ve Becca Hirani'nin yönettiği bu film, ailesini bir köpek balığı saldırısında kaybeden genç bir kadının mücadelesini ele alıyor.

"Sevgili David": John McPhail'in yönettiği yapım, çocuk görünümlü şeytani bir varlığın bir adamı hedef alması ve yaşanan korku dolu olayları konu ediniyor.

Animasyon severler için ise:

"Altın Gaga ve Macera Çetesi": Dong Long ve Nigel W. Tierney'in yönettiği bu Çin yapımı film, Altıngaga'nın maceralarını ve Kuşlar Şehri'ndeki sırları çözme çabasını anlatıyor.

"Ayı Teddy'nin Maceraları": Norveçli yönetmen Andrea Eckerbom'un filmi, çocuk izleyicileri eğlendirmeyi amaçlıyor.

Bu hafta sinema severler için oldukça çeşitli seçenekler mevcut. Hangi filmi tercih edeceğinize karar vermek ise size kalmış!

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar