İYİ Parti'nin Bursa adayı belli oldu

İYİ Parti'nin Bursa adayı belli oldu
İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Bursa'da düzenlenen programda Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayının Selçuk Türkoğlu olduğunu duyurdu.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılımıyla adaylar kamuoyuna tanıtıldı. İYİ Parti'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı, aynı zamanda Bursa Milletvekili olan Selçuk Türkoğlu oldu. Programda konuşan Meral Akşener, Bursa'nın kendisi için özel bir yeri olduğunu belirtti ve ailesinin bir kanadının Bursalı olmasına vurgu yaptı.

Akşener, konuşmasında 15 Temmuz darbe girişimine de değinerek, 2010'daki anayasa değişikliğinin olmaması durumunda Türkiye'nin 2016'yı yaşamayacağını ifade etti. Genel seçimlerde kurulan Millet İttifakı'na da değinen Akşener, mevcut sistemdeki adaletsizlik ve kanunsuzluğa vurgu yaptı ve bu sistemi değiştirmek için çalıştıklarını belirtti. Akşener, yerel seçimlerde ittifak kurulamamasının sebebini açıklarken, Bursa'da AK Parti ve CHP'ye gıcık olan Selçuk Türkoğlu'nu destekleyeceklerini ifade etti.

Selçuk Türkoğlu ise konuşmasında Bursa'nın son 20 yılda kirlendiğini, doğal zenginliklerin tahrip edildiğini ve kentin betonlaştığını ifade ederek, "Bursa'yı bu çerden, çöpten, pislikten temizleyeceğim" dedi. Türkoğlu, sembolik olarak süpürge ve kova alarak "Bursa'yı temizlemek için elime aldım" şeklinde konuştu. Programda ayrıca, İYİ Parti'nin diğer belediye başkan adayları da tanıtıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar