İYİ Partili Ahmet Çelik Diken'i ziyaret etti

İYİ Partili Ahmet Çelik Diken'i ziyaret etti
Yazılı basın kuruluşları ve internet haber siteleriyle görüşmelerini sürdüren  İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, diken.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Erdal Güven ile bir araya geldi. 

İnternet gazeteciliğinin öncü kuruluşlarından diken.com.tr'yi yakından izlediğini belirten Ahmet Çelik, "İktidar alkışçısı bunca yayın arasında halka gerçekleri aktarıp yönetimin çarpıklıklarını gözler önüne seren diken.com.tr çok önemli toplumsal bir görev ifa etmektedir" dedi.

Yayın hayatına başladığı 2014 yılından bu yana; doğru haber verip, adil gazeteciliği gözetip, nereden gelirse gelsin baskıya boyun eğmemeyi misyon edinen diken.com.tr'nin hedeflerine ulaşmayı başarmış bir kuruluş olduğuna dikkat çeken Ahmet Çelik, şöyle konuştu:

"diken.com.tr'nin bu başarıya ulaşmasındaki en büyük etken, hiç şüphesiz ki yola çıkarken benimsediği ilkelerden sapmamış olmasıdır. Ülkemiz ve demokrasimizin böyle ilkeli yayıncılığa olan ihtiyacı açıktır. diken.com.tr bu anlamda da büyük bir ihtiyacı karşılamaktadır. Yayınlarıyla toplum için faydalı bir diken olan ve uyarılarıyla da 'yaramazlara biraz batarak' bağımsız gazeteciliğin gereklerini yerine getiren diken.com.tr'ye emeği geçenleri kutluyorum."

Korona salgını dolayısıyla evden çalıştıkları için Ahmet Çelik'le iş yeri dışında gerçekleştirdikleri buluşmada yararlı bir görüşme yaptıklarını belirten diken.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Erdal Güven de basın kuruluşları arasındaki işbirliğinin önemini vurguladı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar