İYİ Partili Ahmet Çelik'ten Cumhuriyet Gazetesi'ne ziyaret

İYİ Partili Ahmet Çelik'ten Cumhuriyet Gazetesi'ne ziyaret
Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, Cumhuriyet Gazetesi'ni ziyaret etti. Çelik, "Cumhuriyet Gazetesi'ni ziyaret etmekten ve onun değerli yöneticilerini tanımaktan büyük mutluluk duydum" dedi.

Ahmet Çelik'ten Cumhuriyet'e ziyaret

Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, Cumhuriyet Gazetesi'ni ziyaret etti. Cumhuriyet Vakfı Başkanı ve İmtiyaz Sahibi Alev Coşkun, Yenigün Yayıncılık AŞ Başkan Vekili Adnan Aslan, Cumhuriyet Gazetesi Yayın Koordinatörü Serkan Ozan ve cumhuriyet.com.tr Yayın Koordinatörü Mustafa Büyüksipahi ile görüşen Ahmet Çelik basın kuruluşları arasındaki dayanışma ve işbirliğinin önemine dikkat çekti. Cumhuriyet Gazetesi'nin Türk basını içinde çok mümtaz bir yeri olduğunu hatırlatan Ahmet Çelik şöyle konuştu:

"Türkiye Cumhuriyeti'yle yaşıt bir gazete olan Cumhuriyet aynı zamanda devletimizin de hafızası niteliğinde değerli bir kurumdur. Arşivi, Cumhuriyet tarihimizi araştıranlar için adeta günü gününe tutulmuş günlük gibi vazgeçilmez bir kaynaktır. Cumhuriyetimizin kurulduğu günden bu yana üstlendiği misyon ve yol göstericiliği ile haklı bir kıymet olmuş Cumhuriyet Gazetesi'ni ziyaret etmekten ve onun değerli yöneticilerini tanımaktan büyük mutluluk duydum."

Çelik'in ziyaretini memnuniyetle karşıladıklarını belirten Cumhuriyet Gazetesi yöneticileri de medya kuruluşları arasındaki işbirliğinin Türk basınının güçlenmesine katkı sağlayacağını kaydederek, en kısa zamanda Yeniçağ Gazetesi'ne iade-i ziyarette bulunacaklarını söylediler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar