İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik’ten Sözcü Gazetesi’ne ziyaret

İYİ Parti  İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik’ten Sözcü Gazetesi’ne ziyaret
Basın kuruluşlarına ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz ile görüştü.

Bir birine benzer, hatta aynı başlıklarla çıkan iktidar destekçisi gazetelerin basına olan güveni yok ettiği bir ortamda Türkiye'nin en çok satan ve okunan gazetesi olan Sözcü'nün halkın doğru haber alma ihtiyacını karşılayan medya organlarının başında geldiğine dikkat çeken Ahmet Çelik şöyle konuştu:
"Sözcü, halktan yana olan yayın anlayışıyla iktidarın uygulamalarını beğenmeyenlerin sesi ve sözcüsü olarak önemli bir misyonu da yerine getirmektedir. Bu görevini yerine getirirken yazar ve yöneticileri önce FETÖ kumpaslarının mağduru olmuş, sonra da haksızca FETÖ'cülükle suçlanarak haklarında açılan soruşturma ve davalara muhatap kalmışlardır. Her türlü zorluğa rağmen yılmadan demokrasi mücadelesi veren yayın çizgisiyle Sözcü'yü her zaman takdir edip yanında olduk. Emeği geçenleri yürekten kutluyorum."

Ziyareti dolayısıyla Ahmet Çelik'e teşekkür eden Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz da, kurulduğu günden bu yana halkın dertlerini, yönetimdeki çarpıklıkları ve ülkenin sorunlarını gündeme getirmeyi öncelik edinen Sözcü'nün hiç bir baskıdan yılmadan halkın sözcüsü olmayı sürdüreceğini söyledi

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar