İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker sessizliğini bozdu! Oğlu ve yeğeninin kadınları dövüp tecavüz ettiği iddia edilmişti

İYİ Parti'den istifa eden Adnan Beker sessizliğini bozdu! Oğlu ve yeğeninin kadınları dövüp tecavüz ettiği iddia edilmişti
Yakın zamanda İYİ Parti’den istifa eden Adnan Beker, “Oğlu ve yeğeni kadınları dövüp tecavüz etti” iddialarına cevap verdi.

İYİ Parti’den istifa eden kişiler arasına ismini yazdıran Adnan Beker, suskunluğunu bozdu.

Gazete Pencere'nin haberine göre olayın bir buçuk yıl önce meydana geldiğini belirten Beker, oğlunun olayla bir ilgisinin olmadığını söyledi.

Beker, yeğeni ile fotoğrafları yayınlanan kadınların kavga ettiklerini ancak kavganın karakola yansımadığını, olay meydana geldiğinde kendisinin de milletvekili olmadığını anlattı.

Beker, olayda tecavüz iddiasının bulunmadığını hatırlattı.

AKŞENER İDDİASI

İYİ Parti’den istifa eden Adnan Beker’in Akşener’in fuhuş iddialarının merkezindeki otel sahibi polis müdürü ile ilişkisi olduğu iddia edilmişti.

Beker, o iddialara da yanıt verdi. Beker, iddialarda adı geçen Emniyet Müdürü K.Ö.’yü tanımadığını, aralarında da bir alışveriş olmadığını söyledi.

thumbs-b-c-0b23b2d4724a519cada5ae192d9d27bd.jpg

İSTİFASINI DUYURMUŞTU

Ankara Milletvekili Adnan Beker, İYİ Parti'den istifasını şöyle açıklamıştı:

Aziz Türk milleti ve kıymetli hemşerilerim, İYİ Parti çatısı altında artık Ankaralı hemşerilerim ve yüce Türk milletine daha fazla katkı sağlayamayacağımı düşündüğümden, bugün itibarıyla İYİ Parti'den istifa ediyorum. Başta çok değerli Ankaralı hemşerilerim olmak üzere, İYİ Parti ilçe başkanlarımız, yöneticilerimiz, üyelerimiz, gönüllülerimiz ve İYİ Parti'ye oy vermiş tüm vatandaşlarımızla bugüne kadar nasıl hemhal olduysak bugünden sonra da kapım ve telefonum her zaman açık olacaktır. Büyük Türk milletine ve Ankara'mıza her zamanki azim ve inanmışlıkla hizmet etmeye devam edeceğim.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar