Denizli’de ilkokul çocuğundan sözünde durmayan siyasetçilere ders gibi olay

Denizli’de ilkokul çocuğundan sözünde durmayan siyasetçilere ders gibi olay
Denizli’de başkanlık seçimlerinde “Seçilirsem okula DJ getireceğim” diyen ilkokul öğrencisi herkesi şaşırttı.

Denizli’de ilkokul 4. sınıf öğrencisi, sınıf başkanlığı seçiminde arkadaşlarına öyle bir vaat verdi ki tüm rakiplerini eledi.

Müftü Ahmet Hulusi İlkokulu'nda “Başkan seçilirsem okula DJ getireceğim” diyen 4. sınıf öğrencisi Mehmet Erdem Kaya, seçimleri kazandı.

.jpg

"Beni başkan yapın, eğlenceyi yaşayın" şeklinde pankart hazırlayan 10 yaşındaki çocuğun davetini geri çevirmeyen DJ, öğrenciler ve velileri eğlendirdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Verdiği sözü tutmak için annesinin sosyal medya hesabından müzik grubuna ulaşan Mehmet Erdem, günler sonra aldığı olumlu cevap ile arkadaşlarına mutlu bir gün yaşattı.

6.jpg

“BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR GURUR OLDU”

Tüm okulu performansı ile coşturan DJ Serap Çakmak,

“Mehmet Erdem bana sosyal medya aracılığıyla ulaştı. Okulda bir başkanlık vaadi vermiş. Arkadaşlarına başkanlığı kazanması durumunda okula DJ Serap'ı getireceğini söylemiş. Biz de onu kırmayıp tüm çocukları eğlendirdik. Herkes sözünü tuttu, ben de sözümü tuttum. Çok güzel bir eğlence oldu. Bizim için büyük bir gurur oldu” dedi.

fff.jpg

Başkan seçilen Mehmet Erdem Kaya ise şunları söyledi: “Başkanlık seçimi için aday oldum. Serap ablaya yazdım o da beni kırmayıp, okula geldi. Çok eğlenceli geçti ve çok mutluyum. Haberlerde bir tanesi daha çocuk başka bir DJ çağırıyordu. Ondan da görerek esinlendim. Herkes teşekkür etti ve mutlu oldu. Başkan olduğuma sevindiler.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar