İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'dan basın açıklaması

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'dan basın açıklaması
İYİ Parti'de sözcülük görevine getirilen Kürşad Zorlu, gündemdeki konulara ilişkin basın toplantısı düzenledi. İYİ Parti'nin 5 yıllık serüvenini değerlendiren Zolru, partiye karşı yaşanan büyük ilgi ve ekonomik kriz dahil pek çok konuya değindi.

İYİ Parti 5. yılını kutlarken Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu Ankara''da bir basın toplantısı düzenledi.

İYİ Parti''nin 5 yıllık süreçte elde ettiği başarıyı değerlendiren Zorlu, partide yaşanan üye sayısı artışı ve büyük ilgiye dikkat çekti.

KUTLAMALAR ERTELENDİ

İYİ Parti''nin 5. yılına erişmesi nedeniyle çeşitli etkinlik ve kutlamaların düzenlenmesi beklenirken, İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu''dan, ''''Bugünü şölen havasında kutlayacaktık ancak biliyorsunuz Bartın''daki üzücü hadise nedeniyle ve yetkili kurullarımızın kararıyla bunu ilerleyen bir tarihte yapmak istiyoruz'''' açıklaması geldi.

PARTİYE KATILIM BAŞCURULARINDA YAŞANAN ARTIŞA DİKKAT ÇEKTİ

Kürşad Zorlu, İYİ Parti''ye katılmak isteyenlerin günden güne arttığını belirterek, ''''Bunu da bir teknik detay olarak vermek istiyorum; Partimize çok ciddi bir başvuru süreci yaşandığını milletimize söylemek istiyorum. Şu an itibariyle 610 bin rakamına ulaştığını belirtmek istiyorum. İlerleyen dönemde bunun kat ve kat artacağına da inanıyoruz'''' dedi.

Basın toplantısından bazı kareler:

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar