İYİ Parti resmen açıkladı! Akşener 6 Mart'taki toplantıya katılmayacak

İYİ Parti resmen açıkladı! Akşener 6 Mart'taki toplantıya katılmayacak
Millet İttifakı'nda yaşanan adaylık tartışmaları üzerine yapılan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partinin başkanlık divanı, milletvekilleri ve başdanışmanlarının katıldığı kritik toplantı sona erdi. Toplantının ardından yapılan açıklamada, Akşener'in 6 Mart'ta yapılacak ittifak toplantısına katılmayacağı belirtildi.

2 Mart''ta yapılan altılı masa toplantısında aday belirleme konusunda bir mutabakata varılamazken, toplantının ardından yapılan açıklamada, 6 Mart tarihi işaret edilmişti. 

İYİ Parti''nin, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu''nun adaylığına yönelik yaptığı itirazların ardından taraflar arasında yaşanan anlaşmazlıklar büyürken, bugün gündemi görüşmek üzere 5 partinin lideri Saadet Partisi Genel Merkezi''nde bir araya gelirken, görüşmelere  İYİ Parti lideri Meral Akşener katılmadı.

"6 MART''TAKİ TOPLANTIYA DA KATILMAYACAK"

Gelişmeler üzerine acil şekilde toplanan İYİ Parti''de, başkanlık divanı üyeleri, milltevekilleri ve başdanışmanların katılımı ile gerçekleştirilen toplantı sona erdi. Toplantının ardından Meral Akşener bir açıklama yapmadan binadan ayrılırken, İYİ Partili yetkililerden gelen ilk açıklamada Meral Akşener''in 6 Mart''taki toplantıya katılmayacağı belirtildi..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar