İYİ Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları'ndan 'Kuruluş Yıl Dönümü' programı

İYİ Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları'ndan 'Kuruluş Yıl Dönümü' programı
İl Başkanı Mehmet Alperen Çiftçi, "İl Gençlik Kolları olarak organize ettiğimiz kuruluş yıl dönümü programına katılan tüm partililerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

GÜNBOYU MEHMET ALPEREN ÇİFTÇİ

İl Başkanı Mehmet Alperen Çiftçi yaptığı açıklamada şunları dedi;

"25 Ekim 2017’de Sn. Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından Ankara’da kurulan partimizin, bugün kuruluşunun 4.yıl dönümünü kutluyoruz. Türk siyasetinde büyük bir boşluğu doldurmuş, ülkenin gereksinimleri doğrultusunda ürettiği politikalar ile “takip eden” değil “takip edilen” parti olmuştur. 

gazi-2.jpg

‘İYİ’lik bulaşıcıdır. Biz inanıyoruz ki, Cumhuriyet tarihinin bu en kötü dönemi bitmek üzeredir. Gün, Türk’ün yükselme günüdür. Samimi, dürüst ve deneyimli kadrolarıyla İYİ Parti devletin değerlerine ve Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmaya, ülkemizi hak ettiği refah seviyesine ulaştırmaya kararlıdır. 

gazi-3.jpg

Özgür, güvenli, hukukun üstünlüğünü ön planda tutan, istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiye sahip, uluslararası platformda saygın, milleti ile barışık, ülkesi için sorumluluk alan bireylerden oluşan ve geleceğine umutla bakan eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye hayali ile çıktığımız yolda elde ettiğimiz başarılar ile partimizin ikinci kuruluş yıldönümünün tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar