İYİ Parti'nin 4. Kuruluş Yıldönümü

İYİ Parti'nin 4. Kuruluş Yıldönümü
Ülkemizin bugün içine düşürüldüğü durum ve yaşanan tüm olumsuzluklara karşı en büyük umut olan İYİ Parti'miz artık 4 yaşında.

GÜNBOYU ADEM EROL DERİN

Türk Lirasının değerinin tarihimizdeki en alt seviyelere düşürüldüğü; hayat pahalılığının en üst düzeylere çıktığı; ülkemizin her yerinde yoksulluk ve talanın yaşandığı; liyakatsizliğin, vicdansızlığın ve yolsuzluğun bir idare biçimi haline getirildiği ülkemizde umudun adı olan İYİ Parti, 4 yılda ülkemizin en büyük 3. partisi konumuna geldi. Sürekli yükselen grafiği ve halkımızın teveccühü ile kısa zamanda en büyük siyasi parti haline gelecek olan İYİ Parti, ilk seçimlerde iktidara gelip tüm bu olumsuzlukları ortadan kaldıracaktır. 

Bizler, büyük önderimiz Atatürk'ün izinde ve hiçbir engel karşısında yılmadan Türk milletine umudu ve cesareti aşılayan Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in liderliğinde Türkiye'yi içine düşürüldüğü bataklıktan çıkarıp demokrasisi gelişmiş sosyal hukuk devleti hedeflerine ulaştırmak için çalışmaya devam ediyoruz.

İYİ Parti'yi; ülkemizin bugün geldiği noktayı önceden göreren cesur insanlar, umudunu yitirmemeye çalışan gençler, tencere kaynatamayan kadınlar, asgari ücretle çocuklarını okutan babalar, faturalarını ödeyemeyen emekliler ve hak ettiği halde emekli olamayan vatandaşlarımız kurdu. Biz, halkımızdan hiç kopmadığımız için; vatan sevgisini millet sevgisinden ayırmadığımız için böyle güçlüyüz.

İYİ ki İYİ'ler var, İYİ ki İYİ Parti var. Kuruluşumuzun 4. yılı kutlu olsun.

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı
Dr. Pelin Coştur Filiz

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar