İYİ PARTİ 4.Kuruluş Yıl Dönümü

İYİ PARTİ 4.Kuruluş Yıl Dönümü
İYİ Parti 4.yıl dönümü kutlamaları Haliç Kongre Merkezi'nde soğuk ve yağan yağmura rağmen coşkulu bir kalabalık tarafından kutlandı.

GÜNBOYU MUSTAFA KAPLAN

Kutlamalara  bando takımı ve davul zurna eşlik etti. İstanbul dışında bir çok il ve ilçelerden de büyük ölçüde katılım sağlandı. Kutlamalarda coşku ve  heyecan, Sayın Meral Akşener'in gelmesiyle zirve yaptı...

Dışarıda bekleyen kalabalığa kısa bir konuşma yapan  Akşener, daha sonra Yoğun alkışlar ve tezahüratlar içinde kongre salonuna girdi.

 Akşener konuşmasında, elinde tuttuğu torununu  göstererek "Mevcut iktidar, bu gördüğünüz küçücük çocuğa bile zulüm yaptı" dedi. Alkışlarla konuşması  sık sık kesilen Akşener:

"İYİ Parti ailesi bundan dört yıl evvel Türkiye'nin her alanda baş gösterdiği  sorunlarına karşı bir güneş gibi doğdu. Bugün ise adil düzen ve hür toplum için Hazreti Ömer'in adaletli yolunda, Atatürk'ün gösterdiği hedefe doğru ilk günkü kararlıkta her gün daha da büyüyerek, güçlenerek yürüyor" dedi. Akşener," Bende Atatürk'ün, Demirel'in Alpaslan Türkeş'in, Demirel'in hizmet heyecanı var. 

İYİ Partiyi; ülkeyi iyi yönetme iddiasıyla kurduk" diye ifade etti. Akşener'in konuşmalarından bazı dikkat çekici sözleri" Ülkemizde o şu bu; ocu, şucu bucu yok, biz varız, tüm Türkiye var.Biz Hazreti Ömer'in Yolundan yürümekten vaz geçmeyeceğiz. Hukukun üstünlüğünü her şeyden yüksek tutacağız. Kadınlarımıza olan şiddete göz yummayacagız. Ev kadınları içinde kooperatifler  kuracağız. 

Kadınlarla el ele verip, ülkemizi yükselteceğiz.

Güçlendirilmiş Parlementer Sisteme geçip, yandaş tavırları, torpili  kaldıracağız. Her kese istisnasız hizmet yapacağız. İşçi kardeşlerimize evine ekmek götürmek için fabrikalar açacağız. Yabancılara konut satışı  kısıtlaması getireceğiz" dedikten sonra, kalabalığa "benimle bu yolda var mısınız, söz veriyor musunuz ?"sorusu, kalabalıktan alkışlarla 'söz'" diye yanıtlandı.

toren-1.jpgtoren-2.jpgtoren-3.jpgtoren-4.jpg

toren-6.jpgtoren-7.jpgtoren-8.jpgtoren-9.jpg

toren-11.jpgtoren-12.jpgtoren-13.jpgtoren-14.jpg

toren-15.jpgtoren-16.jpgtoren-17.jpgtoren-18.jpg

toren-19.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar