İYİ Parti ‘Anlat İstanbul’ çalışmasıyla Beykoz’a çıkarma yaptı

İYİ Parti ‘Anlat İstanbul’ çalışmasıyla Beykoz’a çıkarma yaptı
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından ‘Anlat İstanbul’ adıyla başlatılan saha çalışmaları, İstanbul’un 39 ilçesinde tüm hızıyla sürüyor. Dün Beykoz'da yapılan çalışmayla, 17 bölge ve 45 mahallede esnaf, muhtar ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleri gerçekleştirildi.

GÜNBOYU- ATAKAN ALKIŞ

(İSTANBUL) İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanlığı koordinesinde yapılan programa, İYİ Parti milletvekilleri; Kamil Erozan, Ahad Andican, Yavuz Ağıralioğlu, Hayrettin Nuhoğlu, Zeki Hakan Sıdalı, Yasin Öztürk, Ümit Dikbayır, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeleri; Berna Sukas, Ayhan Bölükbaşı, Vedat Bayram, Emine Küçükali, İsmet Koçak, Hasan Toktaş, Mustafa Sevinç, Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Ünzile Yüksel, Arzu Önşen, Burak Akburak, Dursun Çolak, İl Başkanı Buğra Kavuncu, İl Sekreteri Yücel Coşkun, 1. Bölge Teşkilat Başkanı Ethem Kurnaz, İlçe Başkanları Alper Akdoğan, Kahraman Koç, Sezgin Öztürk, Süleyman Turan, Özkan Öztürk, Dilaver Koç, Hasan Ofluoğlu, Mert Kar, Yağız Bayraktar, İhsan Özer Albayrak, Ayşe Şakir, Yüksel Karaçam ve il yöneticileri katıldı.


Saha çalışmalarını değerlendiren İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, “Bu yeni bir başlangıç. Hedefimiz iktidar olmak, biz inandık, vatandaşlarımız bize güveniyor ve onlarda inandılar. Genel Merkezimizin ve İl Başkanımızın yaptığı çalışma Programına göre; Beykoz’da gidilmedik mahalle, çalınmadık kapı, sıkılmadık el, derdi dinlenilmeyen vatandaş bırakmayacağız. İYİ Parti, tüm kesimleri dinleyip çözüm yolunu da bularak seçime en hazır parti olarak girecektir. Bunun işaretini ve başlangıcını bugün gerçekleştirdik” dedi.
Esnafın sorunlarını ve taleplerini dinlediler.


İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı ‘Anlat İstanbul’ isimli saha çalışması kapsamında, çok sayıda teşkilat üyesi, Beykoz’da vatandaşlarla bir araya geldi. Beykozluların dertlerini ve taleplerini dinleyen İYİ partililer, çözüm önerileri konusunda da vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundular

Beykoz Milli Eğitim Müdürlüğünden emekli olan Tevfik Kaşıkçı İYİ Parti’ye katıldı. 
Beykoz İlçe Başkanlığı binasında Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Kaşıkçı’ya rozetini İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir taktı.

“BU İYİLİK HAREKETİNİN İÇİNDE OLMAK İSTİYORUM”

Tevfik Kaşıkçı, bilgi ve tecrübelerini İYİ Parti’de değerlendirmek istediğini belirtti. 20 yıldır ülkenin yönetilme durumunu eleştirel bulduğunu, ülke durumunun iyiye gitmediğini gerekçe gösteren Kaşıkçı, kendisine yakın bulduğu ve dünya görüşüne daha yakın olması sebebiyle iyi partiye geldiğini ifade etti. Kaşıkçı; “Bu iyilik hareketinin içinde olmam gerektiği kanaatine varmış bulunuyorum” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar