İtalya’da tarih tekerrür ediyor! Korona virüs vakaları...

İtalya’da tarih tekerrür ediyor! Korona virüs vakaları...
Korona virüsü salgınının Çin'den sonra ulaştığı İtalya'da büyük bir yıkım ve ölüme sebep olmasından tam bir yıl sonra benzer görüntüler ortaya çıktı. M. Mellini Hastanesi’nin korona virüsü koğuşunu yöneten Dr. Gabriele Zanolini, “Acil serviste hastalar var ve onları nereye yerleştireceğimizi bilemiyoruz.

İtalya’da tarih tekerrür ediyor! Acil servisler...

2020’de salgının Avrupa’daki merkez üslerinden biri olan İtalya’nın Brescia bölgesindeki vaka sayılarında yine korkutucu bir artış yaşanıyor. Özellikle ilk olarak Birleşik Krallık’ta tespit edilen korona virüsü vakasının hızla arttığı Chiari kasabasındaki hastanede bütün yataklar doldu. Yetkililer korona virüsü sebebiyle 160 yataklı hastanede yer kalmadığını açıklarken bu durumun bölge genelinde bir endişe yarattığını açıkladı.

"İNSANLARA YARDIM EDEMİYORUZ"

M. Mellini Hastanesi’nin korona virüsü koğuşunu yöneten Dr. Gabriele Zanolini, “Acil serviste hastalar var ve onları nereye yerleştireceğimizi bilemiyoruz. Bu benim için bir acı ve insanlara yardım edemiyoruz. O kadar zamanın ardından yine kendimizi aynı senaryonun içinde bulduk” dedi. 
Yetkililer Brescia bölgesindeki hastanede yatan korona virüsü hastalarının yüzde 90’ının Birleşik Krallık’ta tespit edilen varyant olduğunu da hatırlattı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar