İstanbulspor - Altay maçı 0-1 bitti

 İstanbulspor - Altay maçı 0-1 bitti
Süper Lig için son bileti hangi takım alacak? Bu sorunun cevabı için gözler TFF 1. Lig play-off mücadelelerine çevrildi. TFF 1. Lig play-off etabında finalistler belli oluyor. İstanbulspor, 3-2 yenildiği maçın rövanşında Altay'ı konuk ediyor. İstanbulspor - Altay maçı 0-1 bitti.

İlk finalist belli oldu

Yarı finalin ilk maçında İzmir'de karşı karşıya gelen Altay ile İstanbulspor, bu sefer Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda kozlarını paylaşıyor. Ali Palabıyık'ın yönettiği kritik mücadele, saat 18.00'de başladı. 

İlk 11'ler

İstanbulspor: Alperen Uysal, Patrick Etoga, Ali Yaşar, Wellington Nascimento, Melih Kabasakal, Onur Ergün, Levent Ayçiçek, Uygar Mert Zeybek, Kristal Abazaj, Valon Ethemi, İbrahim Yılmaz

Altay: Cihan Topaloğlu, Tolga Ünlü, Mehmet Erdem Uğurlu, İbrahim Öztürk, Murat Akça, Leandro Kappel, Andre Poko, Jasmin Scuk, Adrien Regattin, Erhan Çelenk, Marco Paixao

İlk maçta rakibine 3-2 mağlup olan İstanbulspor, evindeki rövanşı kazanıp final biletini almayı hedefliyor. Mustafa Denizli'nin öğrencileri ise ilk maçta elde ettiği avantajı korumaya çalışacak.

Yarı finalin diğer maçında ise Yılport Samsunspor ile Altınordu mücadele edecek. İzmir'de oynanan ilk maçı Altınordu 1-0 kazanmıştı.

Teknik direktör Mustafa Denizli yönetimindeki Altay, İzmir'de 3-2 kazandığı maçın rövanşında 1-0 galip geldi ve adını finale yazdırdı.

İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'ndaki maçta siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golü 85'te Deniz Kadah attı.

İstanbulspor - Altay maçı 0-1 bitti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar