İstanbullular bu yolu sakın kullanmayın!

İstanbullular bu yolu sakın kullanmayın!
Meteoroloji’nin günler öncesinden uyarıda bulunduğu İstanbul’da sağanak yağış başladı. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, İstanbul’da başlayan sağanak yağış sonrası o ilçeyi uyardı.

Meteoroloji’nin günler öncesinden uyarıda bulunduğu İstanbul’da sağanak yağış dün gece itibariyle başladı. Sabah 05.00 sularında kentin kuzey kesimlerinde başlayan sağanak Anadolu Yakası’nın tamamında aralıklı olarak etkisini sürdürüyor. Yağış özellikle Ümraniye, Beykoz, Çekmeköy, Sancaktepe ilçeleri başta olmak üzere etkili oluyor.

asaa.jpg

Bazı ilçelerde yağış sonrası dükkanların ve evlerin önünde su baskınları oluştu.

Yağış sonrası sosyal medya hesabından uyarı yapan Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten şunları söyledi: Avrupa yakası coşuyor. Boğaz açıkta kaldı. Dolmaya başlayacak. Başakşehir'e doğru daha güçlü bir kütle geliyor. İtfaiye yolunu kullanmayın.

Ökten, daha öncede “Afrika sıcakları gidiyor, bol yağışlı ve dondurucu hava geliyor. Sert kışa şimdiden hazırlanın” uyarısı yapmıştı.

uiuiui.jpg

EKREM İMAMOĞLU’NDAN UYARI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün Afet Koordinasyon Merkezi'nde (AKOM) vatandaşları şöyle uyarmıştı: Bu akşamınızı 9-10 itibarıyla mümkün olduğu kadar tedbirli, acil bir durumunuz yoksa araçla dışarıya çıkmayın ve eğer geçmişte bir kısım deneyimleriniz var ise ama apartmanınızda, ama binanızda bu anlamda tedbirlerinizi alın.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar