İstanbul'daki bu evine kiracı bulmak için Sahibinden'e koydu: İstediği fiyatla dalga geçilince utancından ilanı kaldırdı

İstanbul'daki bu evine kiracı bulmak için Sahibinden'e koydu: İstediği fiyatla dalga geçilince utancından ilanı kaldırdı
İstanbul’un Kağıthane ilçesindeki kiralık ev ilanını görenleri şaşkına çevirdi. Harabeden farksız olan o evi ilana koyan ev sahibi, gelen olumsuz yorumlar üzerine ilanı kaldırdı. İşte sosyal medyada gündem olan o ilan.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Ekonomik krizle birlikte, giyim, gıda, elektronik başta olmak üzere yüksek kira artışları da Türkiye’de çok ciddi bir sorun haline geldi.

İktidarın emlak sorununun çözümü için adım atmaması ve bu konuya duyarsız kalması nedeniyle ev arayan vatandaşlar, fahiş fiyatlar ödemek zorunda kalıyor. Aradığı evi uygun fiyata tutmak isteyen çoğu vatandaş, bu anlamda çözümü internet sitelerinde arıyor.

İnternet üzerinden kiraya verilen ilanlar da ise yüksek ev kiraları dikkat çekiyor.

Harabe konumdaki evler için bile 5 bin liradan başlayan kira fiyatları isteniyor.

Bu konuya ilişkin son gelen bir ilan ise İstanbul’un en kalabalık ilçelerinden olan Kağıthane’den verildi ve ilan sosyal medyada tartışma yarattı.

20 yıllık bir binanın giriş katında bulunan, 1+1 ev için istenen kira 7 bin TL olarak açıklandı. Harabeden farksız olan evin ilanını görenler ise adeta şok geçirdi. Gelen yorumlar ise oldukça dikkat çekti.

İşte tartışma yaratan ev ve ilan...

6kbnk1hw.jpg

zi99fd8x-001.jpg

0ah98xuw.jpg

jv5mqdob.jpg

YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar