İstanbul TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? Son tarih açıklandı! İşte Arnavutköy, Başakşehir, Esenler...

İstanbul TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? Son tarih açıklandı! İşte  Arnavutköy, Başakşehir, Esenler...
İstanbul'da yaşayan binlerce vatandaşın başvurduğu TOKİ başvurularının ne zaman sonuçlanacağı merak edilirken, son kura çekiminin tarihi de netleşmiş oldu. Öte yandan İstanbul'da yaşayan ve Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçeleri için TOKİ başvurusunda bulunan vatandaşlar "Kura ne zaman yapılacak" diye merak ediyor. İşte detaylar...

İSTANBUL'DA TOKİ'NİN KURA ÇEKİM TARİHİ İÇİN KRİTİK DETAY

TOKİ İstanbul kura çekimlerinde geri sayım sürüyor. Geçtiğimiz günlerde yeni etap takviminin açıklanmasıyla İstanbul TOKİ kura tarihleri araştırmaları hız kazandı. TOKİ İstanbul Tuzla kura çekiminin ardından TOKİ Başakşehir, Esenler, Çatalca, Silivri, Arnavutköy ilçelerinde kura çekilişinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. İşte İstanbul TOKİ kura çekimi tarihleri ve takvimi... 

TOKİ TUZLA KURA ÇEKİLİŞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ!

İstanbul Tuzla Aydınlı Mahallesi, Konaşlı Mevki Konut Projesi’nde inşa ettirilen 508 evin kura çekilişi 30 Kasım günü saat 11:00''de yapıldı. 2+1 218 adet ve 3+1 290 adet olmak üzere toplamda 508 adet konutun hak sahipler Konut Belirleme Kurası ile belirlendi. 

BAŞAKŞEHİR, ARNAVUTKÖY, ESENLER TOKİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

TOKİ İstanbul kura çekimi; Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla ve Silivri ilçelerinde toplamda 50 bin konutu kapsıyor. Henüz İstanbul TOKİ kura çekim tarihi belli olmadı. Tarihler açıklandığında haberimize ekleme yapacağız.

SON TARİH AÇIKLANDI

Noter huzurunda, şeffaf bir şekilde gerçekleştirilecek TOKİ sosyal konut kura çekilişi 6 ay içinde tamamlanacak. Buna göre 250 bin konutun hak sahibi 2023 yılının Mart ayı içerisinde belli olacak. Bakan Kurum, "İnşallah tüm yuvalarımızı, konut arsalarımızı, iş yerlerimizi 2 yıl içerisinde vatandaşlarımıza teslim edeceğiz Hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

TOKİ KURA ÇEKİMİ TAKVİMİ GÜNCELLENDİ!

Tarihin en büyük sosyal konut projesi "İlk Evim İlk İş Yerim" kapsamında gerçekleştirilen kura çekilişleri devam ediyor. TOKİ kura çekiliş tarihleri haftalık olarak resmi internet sayfası üzerinden açıklanıyor.

17-25 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek TOKİ kura çekimi ile Sivas, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Tokat, Rize, Yozgat, Artvin, Kırıkkale, Kırşehir, Trabzon, Nevşehir iillerinde 2+1 ve 3+1 konutların hak sahipleri belirlenecek.

20 - 25 ARALIK TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ TARİHLERİ TAKVİMİ

22 Aralık: Kırıkkale
23 Aralık: Kırşehir ve Trabzon
24 Aralık: Trabzon ve Nevşehir
25 Aralık: Nevşehir

NOT: Sivas Altınyayla, Tokat Yeşilyurt, Yozgat Akdağmadeni, Kırıkkale Çelebi, Delice, Sulakyurt ilçelerinde başvuru sayısının az olması nedeniyle kura çekimi yapılmayacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar