Düzce’de otel yangını! 6.katta mahsur kaldılar

Düzce’de otel yangını! 6.katta mahsur kaldılar
Düzce'de 6 katlı bir otelin mutfak bölümünde yangın çıktı. Yangın sırasında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Düzce'de yer alan Çuhallı Çarşısı'ndaki 3 yıldızlı otelin zemin katında sabah saat 07.30 sıralarında yangın çıktı. Otel yöneticileri dumanları fark edince hemen itfaiyeyi aradı. Düzce ve Akçakoca Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine yönlendirildi. Restoran kısmında çalışan 3 otel personeli dumandan etkilendi ve ambulanslarla hastaneye sevk edildi.

aw194237-01.jpg

Akçakoca Belediyesi itfaiye ekipleri, otelin 6. katında mahsur kalanları klasik yöntemlerle kurtaramayınca iş makinelerinin yardımını talep etti. İş makineleri terasta mahsur kalan 5 kişiyi kurtardı ve bina hızla boşaltıldı.

aw194237-02.jpg

Düzce Valisi Selçuk Aslan, yangın haberi üzerine hemen olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Elektrik panosundan çıktığı tahmin edilen yangına itfaiye, emniyet ve sağlık ekipleri hızla müdahale etti. Otelde bulunan 44 odanın 14'ünün dolu olduğu belirtildi. 24 misafir ve 3 personelin tamamı güvenli bir şekilde tahliye edildi. Dumandan etkilenen 3 personel ise tedbir amaçlı hastanede gözlem altına alındı.

2au.jpg

Vali Aslan, "Sabah saatlerinde elektrik panosundan çıkan yangına hızlı müdahale ettik. 24 müşterimiz ve 3 personelimizin tamamı güvenli bir şekilde tahliye edildi. Dumandan etkilenen 3 personelimizin sağlık durumu iyi ve gözetim altında tutuluyor. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar