Ortalığı karıştıran İstanbul açıklaması: Otel odalarınızı kilitleyin

Ortalığı karıştıran İstanbul açıklaması: Otel odalarınızı kilitleyin
İsrail'den yeni bir "İstanbul'u terk edin" çağrısı geldi. İsrailli üst düzey bir isim yaptığı açıklamada İsrail vatandaşlarına "İran saldırı yapacak, İstanbul'u terk edin, evlerinize dönün" diye seslendi. İsrailli yetkili Türkiye'den ayrılamayan İsrail vatandaşlarına, kendilerini otel odalarına kilitlemelerini ve İsrailli olduklarına dair işaretleri gizlemelerini söyledi.

İSTANBUL HAKKINDA FLAŞ ÇAĞRI: ODALARINIZDAN ÇIKMAYIN!

İsrail''den İran tehdidi nedeniyle İstanbul konusunda yeni uyarı geldi. İsminin açıklanmaması koşuluyla Times of Israel sitesine konuşan siyasi ve güvenlik yetkilisi, İsrail''in "İranlı ajanların İsraillileri öldürmeyi veya kaçırmayı" planladığı endişeleri üzerine Türkiye''deki vatandaşlarını derhal evlerine dönmeye çağırdı.

Yapılan açıklamada, herhangi bir İsraillinin otellerde, restoranlarda ve diğer eğlence merkezlerinde hedef alınabileceği ve "İstanbul''u hemen terk etmesi" konusunda çağrısında bulunuldu.

"KENDİNİZİ OTEL ODALARINIZA KİLİTLEYİN!"

Yapılan uyarıda, Türkiye''den ayrılamayan İsrail vatandaşları için kendilerini otel odalarına kilitlemeleri ve İsrailli olduklarına dair işaretleri gizlemeleri söylendi.

''''TÜRK GÜVENLİK GÜÇLERİYLE ÇALIŞIYORUZ''''

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar