İsmail Kartal'dan hakemlere sert çıktı: Objektif olsunlar

İsmail Kartal'dan hakemlere sert çıktı: Objektif olsunlar
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, aldıkları galibiyet sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

MEHMET AKFİ ERDEM-GÜNBOYU

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe ve Corendon Alanyaspor kozlarını paylaştı.

Müsabaka, İrfan Can Kahveci'nin 43. dakikada kaydettiği golle Sarı lacivertlilerin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Zorlu mücadele sonrası basın toplantısından konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, maça iyi başladıklarını ve öncesinde rakibin neler yapabileceğini iyi analiz ettiklerini söyledi.

Kartal, "Alanya gerçekten iyi bir takım, iyi transferler yapmışlar. Bunları biliyorduk. Oyunun başından sonuna kadar oyun kontrolü bizim elimizdeydi. Pozisyonlarımız vardı gol olabilecek. Biraz daha iyi şut atabilsek, biraz daha final paslarını iyi kullanabilsek burada 2 ya da 3-0 maçı kazanabilirdik. Rakibe hemen hemen hiç pozisyon vermedik. Bütün istatistiklerde de bu görünüyor. Bugün burada kazandığımız için oyuncularımı tebrik ediyorum" dedi.

‘OBJEKTİF OLSUNLAR’

İsmail kartal ayrıca şu ifadeleri kullandı:

"Çalıştığım bütün kulüplerde hemen hemen hiçbir zaman hakem hakkında konuşmadım. Ama bugün verilen kararları herkes gördü. Çok açık ve net. Göz göre göre de koskoca benim takımımın vermiş olduğu emeğin bir karşılığı olması lazım. Hepimiz vicdanlı ve inançlı insanlarız. Onun için biraz daha hakemlerimizin dikkat etmesini istiyorum. Objektif olsunlar. Neyi görüyorsa onu versin, ne varsa onu çalsın. Herkese eşit olsunlar. Bugünkü isyanım onaydı, yine de hakem hakkında fazla konuşmayacağım, herhalde yönetim bir açıklama yapacaktır."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar