İslam Memiş'ten 'Şakkadanak Batırel'e sert eleştiri: Tam mahalle dedikodusu

İslam Memiş'ten 'Şakkadanak Batırel'e sert eleştiri: Tam mahalle dedikodusu
İslam Memiş, 'Şakkadanak' lakaplı Necmettin Batırel'in "Yurt dışından bavulla dolar akacak. Dolar 6 liraya kadar düşebilir" şeklindeki sözlerine "Tam mahalle dedikodusu işi oldu, ayağa düştü bu işler" tepkisini gösterdi.

İSLAM MEMİŞ'TEN 'ŞAKKADANAK BATIREL'E SERT ELEŞTİRİ

Doların TL karşısında yükselişe geçtiği bir dönemde kullandığı "Şakkadanak satarım bir 10 milyon dolar, düşürürüm doları" ifadesiyle tanınan Türkiye gazetesi yazarı Necmettin Batırel, dün "Eylül ayında yurt dışından bavulla dolar akacak. Kurlar yerlerde sürünecek. Türk lirası büyük değer kazanacak. Rakam vermek istemiyorum, ama bu durumda dolar 6 lira da olur, 8 lira da 9 lira da..." şeklinde bir iddia dile getirdi.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise eylül ve ekim ayları için vatandaşları uyarırken adını anmadan Batırel''i eleştirdi. 

"Eylül-Ekim gibi dışardan çuvalla para gelecekmiş, dolar 6 lira olacakmış" diyen Memiş, "Arkadaşlar, bakkal dükkanı gibi devlet ekonomisi yön değiştirmez. Matematik vardır, kararlar vardır, sistem vardır. Mış, muş, miş ile kafa yormayın. Cebinize bakın, doğruyu o size söyler. Ona göre işinize bakın" dedi; ardından şunları kaydetti:

 "Lafa bakar mısın? ''Çuvalla para gelecek.'' Böyle bir cümle kurmak... Ne bileyim, diyecek bir şey de bulamıyorum. ''Çuvalla para'' ne demek? Tam mahalle dedikodusu işi oldu, ayağa düştü bu işler. Sessiz olan akıllı arkadaşlarım, eylül - ekime hazırlık yapıp işinize bakın. İlave yaparak yola devam." 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar