İslam Memiş'ten hayati uyarı: Fiyatlar patlayacak, hemen alın!

İslam Memiş'ten hayati uyarı: Fiyatlar patlayacak, hemen alın!
Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılara yeni uyarılar gelmeye devam ediyor. Altın ve dolar hakkındaki yorumları öne çıkan Memiş, bu kez konut almak isteyenlere seslenerek kritik bir uyarıda bulundu.

İSLAM MEMİŞ UYARDI: FİYATLAR PATLAYACAK, HEMEN ALIN!

Yatırımcılara çektiği videolar ve köşe yazıları ile piyasaya karşı uyarılarda bulunan ünlü ekonomist İslam Memiş, bu kez son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan konut piyasası ve ucuz konutları değerlendirdi.

İslam Memiş, bu kez ev alacaklara önemli uyarılarda bulundu. Ünlü ekonomist Altın fiyatlarındaki beklenmedik gerileme yaşanırken, ev almak isteyenlerin bir an önce alması gerektiğini söyledi.

İslam Memiş şöyle konuştu "Para ve altın piyasalarının gözü kulağı başta Amerikan Merkez Bankası (FED) olmak üzere dünya genelindeki 25 Merkez Bankasının vereceği faiz kararlarında…

"İç piyasalar ayrıca Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankasının (TCMB) faiz kararına da kilitlenmiş durumda. Altında ve kripto paralarda ciddi değer kayıpları yaşanırken dolar ve Euro değer kazanmaya devam ediyor.

"Vatandaşın gündeminde ise ''Altın daha düşecek mi?'', ''Dolar 20 lirayı bulur mu?'', ''Bitcoin yükselir mi?'' gibi sorular öne çıkıyor. Gram altın 950 TL’ye düşebilir."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar