İslam Memiş,''Büyük tufan kopacak'' dedi, altın fiyatları için büyük finali açıkladı

İslam Memiş,''Büyük tufan kopacak'' dedi, altın fiyatları için büyük finali açıkladı
Altın yorumcusu İslam Memiş, gram altın fiyatları için tarih verdi. Altın fiyatında alım fırsatı için rakam veren Memiş altın fiyatları için yeni zirvelere dikkat çekti.

''BÜYÜK TUFAN KOPACAK'' DEDİ, ALTIN FİYATLARI İÇİN BÜYÜK FİNALİ AÇIKLADI

Ons altın fiyatları tahvil getirilerindeki yükseliş nedeniyle düşüş eğiliminde seyrediyor. ONS altın fiyatları 1998 dolar seviyesinde 1955 dolara geriledi. ONS altındaki düşüşle beraber gram altın fiyatı 922 seviyesi kırıldı ve 913’e kadar düşüşler yaşandı. Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatı için tarih verdi. İslam Memiş, temmuz ayında dolar kurunda yaşanacak bir patlamayla beraber altın fiyatlarını yukarıya taşıyacağına dikkat çekti.

Piyasalarda yaşanan dalgalanma sonrası altın yorumu yapan İslam Memiş, altın fiyatları ve dolarda alım fırsatına yönelik yatırımcının merak ettiği noktaları cevapladı. İslam Memiş, “Alım işini ihmal eden için son 2 hafta. 600 beğenmediler 800’den aldılar. 880’den beğenmeyenler 1000’den almak zorunda kalacak.” dedi.

İslam Memiş gram altın fiyatlarında takip edeceği seviyelerin 920 - 940 TL aralığı olduğunu belirtti. Gram altın fiyatının sert bir şekilde düştüğüne dikkat çeken İslam Memiş, gram altın için alım fırsatının bu düşüşler olduğunu söyledi. Sık sık hatırlatma yaptığını söyleyen Memiş, “Nisan alım yapmak alım için son fırsat. Mayıs ayının ortalarında büyük tufan kopacak. Sert dalgalanma sürecinin başlamasıyla gram altın 1000 lira bandını aşacak. İlk olarak 1100 ardından 1200 ve sonra 1400 TL seviyelerini görecek. Benim çalışmalarıma göre gram altın temmuz ayında 1200 ve devamında 1400 seviyesini görebilir. Yıllık tahminim zaten 1450 TL’ydi. Ben temmuz ayında altının da tarihi zirvelerini test edeceğini düşünüyorum.” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar