İş Bankası'ndan 12 bin liralık sürpriz! Cumhuriyet'in 100. yılı şerefine dağıtılacak

İş Bankası'ndan 12 bin liralık sürpriz! Cumhuriyet'in 100. yılı şerefine dağıtılacak
Türkiye'nin en büyük özel bankası olan İş Bankası, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı şerefine 55 bin çalışan ve emeklisine 7 gram ağırlığında altın hediye etti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı olması nedeniyle 29 Ekim öncesinde birçok kuruluş farklı kutlamalar ve sürprizler ile Cumhuriyet'e olan minnetini göstermeye devam ediyor.

55 BİN ÇALIŞANA 12 BİN LİRA DEĞERİNDE HEDİYE

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu ve halihazırda Türkiye'nin en büyük özel bankası olma unvanını elinde bulunduran Türkiye İş Bankası, 55 bin çalışan ve emeklisine büyük bir sürpriz yaptı.

Banka, kurum bünyesinde çalışan ya da İş Bankası'ndan emekli olan herkese 22 ayar ve 7 gram ağırlığında altın hediye etti. Verilen hediyenin bugünkü altın fiyatlarından karşılığı ise 12 bin 420 liraya denk düşmekte.

is-bankasi1.jpg

MÜŞTERİLER İÇİN HERHANGİ BİR ÖDEME YAPILACAK MI?

İş Bankası'nın çalışan ve emeklilerine yönelik yaptığı sürpriz, bankaların müşterilerine yönelik yeni kampanyalara gidip gitmeyeceği sorularını akıllara getirirken, milyonlarca emekli 29 Ekim öncesinde emekli promosyonlarında zam yapılmasını bekliyor.

2022 yılının yaz aylarında yaptığı güncellemenin ardından 7 bin 500 liralık tavan promosyon tutarının üzerine ekleme yapmayan İş Bankası, yeni yapılacak emekli zamlarının ardından promosyon fiyatlarında büyük bir değişikliğe gitmesi bekleniyor..

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar