İş Bankası açıkladı: Tek seferde 37 bin 500 lira promosyon dağıtacaklar

İş Bankası açıkladı: Tek seferde 37 bin 500 lira promosyon dağıtacaklar
Son günlerde en çok konuşulan konulardan birisi hiç kuşkusuz ki maaş promosyonları. Emekli, memur ve özel sektör çalışanları maaşlarına alabilecekleri promosyonları takip ederken, İş Bankası'dan sevindiren rakam geldi.

İŞ BANKASI'NDAN PROMOSYONDA REKOR: 37 BİN 500 LİRA DAĞITACAKLAR

Ağustos ve eylül ayına damgasını vuran promosyon rekabeti ekim ayında da devam edecek gibi görünüyor.

Özel bankaların emekli maaş hesabı mukabilinde nakit desteğini birkaç ayda 2 bin 500 Türk Lirası’dan (TL) 7 bin 500 TL’ye kadar yükseltmesi üzerine kamu kurumları, belediyeler ve üniversiteler bankalardan promosyonda artış talep etti.

Maaş promosyon yarışında Harran Üniversitesi de rekor kervanına dâhil oldu. Sekiz bankanın katıldığı ve kapalı zarf usulü ile düzenlenen promosyon ihalesini İş Bankası kazandı.

İŞ BANKASI’NDAN PROMOSYONDA REKOR

İş Bankası ile imzalanan mukaveleye göre, idarî ve akademik kadrodaki her çalışana seyyanen (tek seferde) 37 bin 250 TL promosyon verilecek. Bunun için maaşlar üç yıl boyunca İş Bankası’na yatırılacak.

Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Zübeyir Zorlu, “Üniversitemiz üst yönetiminin süreci bizzat takip etmesiyle maaş promosyon ihalesi 3 yıllığına tek seferde ödenmek üzere kişi başı 37 bin 250 TL ile Türkiye rekoru kırılarak İş Bankasında kalmıştır.” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar