İş Bankası 21 bin lira promosyon ödemesi yapacak

İş Bankası 21 bin lira promosyon ödemesi yapacak
Bankalar ve kurumlar arasında maaş promosyon anlaşmaları hız kesmeden devam ediyor. Özellikle memurlar için promosyon pazarlıkları devam ederken son anlaşma İş Bankası'ndan geldi.

İŞ BANKASI'NDAN 21 BİN TL PROMOSYON

Bankalar arasındaki promosyon rekabeti devam ederken Diyarbakır Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve İş Bankası arasında protokol anlaşması yapıldı. Yapılan anlaşmaya göre personellere tek seferde 21 bin lira ödeme yapılacak.  İl Müdürlüğü ihale sonucunda İş Bankası ile anlaşmaya varıldığını duyurdu.

TEK SEFERDE 21 BİN LİRA YATACAK

Emekli promosyonlarının ardından kurum çalışanları için bankalarla yapılan anlaşmalar yakından takip ediliyor. Banka anlaşmaları yavaş yavaş açıklanmaya devam ederken Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası Diyarbakır şubesi promosyon açıklaması yapıldı. Promosyon ödemesi belli olurken detaylar merak edildi. Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası Diyarbakır şubesi İş Bankası ile çalışanlarına verilecek promosyon ödemesiyle ilgili anlaşma imzaladığını belirtti. Yapılan açıklamada ”Sendikamızın kurumlarımızı bir araya getirerek mücadelesini yürüttüğü banka promosyon ihalesi tek seferde ödenmek üzere 21.000 TL ile İş Bankasında kalmış ve bugün sözleşme imzalanmıştır. Emekleri için tüm taraflara teşekkür eder, çalışanlarımıza hayırlı olmasını dileriz.” ifadelerine yer verildi.

BÜTÜN MEMURLAR PROMOSYON ALACAK MI?

Bankalar promosyon ödemeleri için devlet kurumlarıyla sıkı pazarlık halinde. Birçok banka maaşlarını anlaştıkları bankadan almaya devam etmeleri karşılığında çalışanlara 2 maaşa varan promosyon veriyor. Türkiye''de 5 milyona yakın kamu çalışanının 2023 içerisinde promosyon ödemelerinden faydalanması beklenmekte. 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar