İran'a uçak kaçırmak isteyen hava korsanı 17 yıl sonra hapisten çıktı: Hapisten çıkar çıkmaz neden Şanlıurfa'ya gitti

İran'a uçak kaçırmak isteyen hava korsanı 17 yıl sonra hapisten çıktı: Hapisten çıkar çıkmaz neden Şanlıurfa'ya gitti
İran'a kaçmaya çalışırken yakalanan ve ömür boyu hapis cezasına çarptırılan hava korsanı, cezaevinde geçirdiği sürenin ardından ilk defa dışarı çıkarak Erzurum'dan Şanlıurfa'ya gelerek babasının cenazesine katıldı.

Ömür boyu hapis cezasına çarptırılan hava korsanı, İran'a kaçma girişiminde yakalandı. Cezaevine girdikten sonra ilk defa dışarı çıkarak Erzurum'dan Şanlıurfa'ya gelerek babasının cenazesine katıldı.

KKTC'den İran'a uçak kaçırma girişiminde bulunarak yargılandıktan sonra ömür boyu hapis cezasına çarptırılan hava korsanı Mehmet Reşat Özlü, 17 yıl sonra babasının cenazesine katılmak üzere hapisten çıkarıldı.

.webp

AMERİKA'YI PROTESTO ETMEK İÇİN...

Lefkoşa-İstanbul seferini gerçekleştiren bir yolcu uçağı, 18 Ağustos 2007 tarihinde Amerika'yı protesto etmek amacıyla hareket eden bir Türk ve bir Filistinli olmak üzere toplam iki kişi tarafından kaçırılmaya teşebbüs edilmişti. Hava korsanlarının amacı, uçağı İran'ın başkenti Tahran'a yönlendirmekti.

1-002.webp

ELLERİ KELEPÇELİ BABASININ CENAZESİNE KATILDI

Mehmet Reşat Özlü ile Abdülaziz Cuma Terik, yargılanmalarının ardından ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. 17 yıldır Erzurum E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda cezasını çeken Özlü, kanserden yaşamını yitiren babası Halil Doğan Özlü'nün cenazesine katılmak üzere Şanlıurfa'ya getirildi.

3-001.webp

Elleri kelepçeli bir şekilde babasının Akçakale ilçesi Köseören köyündeki cenazeye iştirak eden Özlü, törenin ardından tekrar cezaevine götürüldü.

2-003.webp

10.jpg

4-001.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar