THY'de ücretli internet dönemi başladı! Daha önce yolculara jest denilerek ücretsiz sunuluyordu...

THY'de ücretli internet dönemi başladı! Daha önce yolculara jest denilerek ücretsiz sunuluyordu...
Türk Hava Yolları (THY), Nisan ayında ücretsiz olarak başlattığı iç hat uçuşlarındaki internet hizmetini artık ücretli olarak sunmaya karar verdiğini duyurdu.

Türk Hava Yolları (THY) geçtiğimiz Nisan ayında ücretsiz bir şekilde sunduğu, iç hat uçuşlarındaki internet hizmetini ücretli sunmaya başlayacağını duyurdu.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya platformu üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: "Yurt içi uçuşlarımızda yolcularımıza internet kullanımını sunmaktan memnuniyet duyuyoruz." Yolcularına uçuşları sırasında internet hizmeti sunan THY, bu hizmeti kullanmak isteyen yolculara çeşitli paket seçenekleri sunuyor.

050.jpg

ÖNCE ÜCRETSİZ DİYE DUYURULDU ARDINDAN...

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında THY tarafından alınan kararda, Nisan itibari ile yolculara ücretsiz internet kullanımı devreye girmişti. Ancak 1 sene bile olmadan bu benzersiz deneyim ücretli oldu.

Ulaşım ve hizmet alanında tercih edilen lider havayolu şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, geçtiğimiz 2023 yılında konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Nisan ayı itibariyle gerçekleştirilen yurt dışı seferlerindeki tüm yolculara "sınırsız mesajlaşma keyfini yaşayın" mottosuyla, internet erişimi bulunan uçaklarda WhatsApp, Messenger, iMessage gibi uygulamalar üzerinden ücretsiz sınırsız mesajlaşma hizmeti sunacaklarını belirtmişti. Bu uygulama sadece 9 ay sürdü...

İŞTE PAKET TARİFELERİ...

THY'nin uçuşları sırasında internet hizmetinden yararlanmak isteyen yolcular, 150 lira karşılığında sınırsız mesajlaşma paketini veya 350 lira karşılığında sınırsız internet paketini satın alabilecekler. Bu yeni hizmetle birlikte, yolcular uçuş süresince internet üzerinden iletişim kurma ve çeşitli online aktivitelerde bulunma imkanına sahip olacaklar.

Bilal Ekşi'nin paylaşımı, havayolu şirketinin yolcularına sunduğu hizmetlerdeki güncellemeleri ve yolcu deneyimini artırmaya yönelik adımları vurguluyor. THY'nin yurt içi uçuşlarda başlattığı uçak içi ücretli internet hizmeti, seyahat eden yolcular için daha konforlu ve bağlantılı bir deneyim sunmayı amaçladığı belirtildi.

ekran-alintisi.jpg

384053.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar