iPhone 15 piyasaya çıkar çıkmaz patladı! Isınma probleminden sonra bir de bu çıktı...Apple açıklayamıyor

iPhone 15 piyasaya çıkar çıkmaz patladı! Isınma probleminden sonra bir de bu çıktı...Apple açıklayamıyor
İlk olarak ısınma sorunu ile karşımıza çıkan iPhone 15 modelleri, şimdi de ekran yanığı problemiyle gündeme geldi.

DENİZ DALLI-GÜNBOYU

Geçtiğimiz ay tanıtılan iPhone 15 ailesi, çeşitli sorunlarla gündeme gelmeye devam ediyor. İlk olarak ısınma sorunu ile karşımıza çıkan iPhone 15 modelleri, şimdi de ekran yanığı problemiyle gündeme geldi.

İPHONE 15 PRO KULLANICILARI EKRAN YANIĞI PROBLEMİ YAŞIYOR

Yaklaşık 1 haftalık kullanım sonunda ortaya çıkan ekran yanığı sorunu, birçok kullanıcı tarafından sosyal medyada gündeme getirildi. Batarya sorununu henüz çözüme kavuşturamayan Apple, ekran yanığı ile ilgili henüz açıklama yapmadı.

f70vs7nwcaaumxt.jpeg

Ekran yanığı sorununun cihazların yüksek parlaklık ile kullanıldığında ortaya çıktığı tahmin ediliyor. Bazı kullanıcılar, güneş ışığı altında kullanım haricinde parlaklığı kıstıklarında sorun yaşamadıklarını belirtiyor.

iPhone 15 ailesinde yaşanan bir diğer sorun ise batarya performansı. Kullanıcılar, ucuz batarya malzemesi kullanılması nedeniyle cihazlarının batarya performansının hızla düştüğünü açıkladı.

iPhone 14 serisinde de yaşanan batarya sorunu, birçok kullanıcı tarafından eleştirilmişti. Apple’ın ısınma, batarya kapasitesi ve ekran yanığı gibi sorunlar ile ilgili nasıl bir çalışma yürüteceği henüz bilinmiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar