İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir düğün yaptı!

İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir düğün yaptı!
Yaklaşık 2 yıldır sevgili olan ve aşk yaşayan güzel oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile şarkıcı Ufuk Beydemir geçtiğimiz ekim ayında İtalya’nın başkenti Roma’da nikâh masasına oturmuştu. Nikâh fotoğraflarıyla büyük ilgi gören ikili, şimdi de İstanbul’daki Fuat Paşa Yalısı’nda düğün yaptı. Ünlü çift sosyal medyadan paylaştığı karelerden beğeni toplarken, takipçilerden İpek Filiz Yazıcı için “Peri kızı gibi” olmuş yorumları gelmeye başladı.

Netflix''te yayınlanan ‘AŞK 101’ dizisiyle yıldızı parlayan genç ve yetenekli oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile ''Ay Tenli Kadın'' adlı şarkısı dillere dolanan müzisyen Ufuk Beydemir muradına erdi. Ünlü isim ve şarkıcı Ufuk Beydemir İstanbul''da düğün yaptı. Düğünde çektirdikleri fotoğraflar sosyal medyada büyük beğeni toplarken, İpek Filiz Yazıcı''nın gelinliğinin güzelliği dikkatlerden kaçmadı.

İtalya''nın başkenti Roma’da nikah yapan çift, ardından da İstanbul''da sevdikleriyle birlikte düğün organize etti. Yaklaşık 2 yıldır birlikte olan sanatçı çift İtalya''da evlenmişti. İkili, müjdeli haberi "XXII.X.MMXXII" (22 Ekim) notuyla sosyal medyadan sevenlerine duyurmuştu.

Nikâh fotoğrafları uzun süre konuşularak büyük beğeni toplayan güzel oyuncu ve şarkıcı, İstanbul''da dün yakın arkadaşları ve ailelerinin katıldığı bir düğün yaptılar.

DURU GÜZELLİĞİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI!

İpek Filiz Yazıcı duru güzelliğiyle adeta göz kamaştırırken, Nikâhta dantel detaylı bir gelinlik tercih eden Yazıcı''nın, düğünde ise inci ağırlıklı bir model giydiği görüldü. İkiliye hayranlarından tebrik mesajları yağdı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar