Hangisi o hangisi kardeşi görenler ayırt edemedi

Hangisi o hangisi kardeşi görenler ayırt edemedi
Oyuncu İpek Filiz Yazıcı, kendisine ikizi kadar benzeyen kız kardeşiyle art arda pozlarını sosyal medyadan paylaştı. İki kardeşin birbirine olan benzerliği karşısında takipçileri şaşkına döndü.

Şarkıcı Ufuk Beydemir ile nikah masasına oturan genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı, sosyal medya hesabından kız kardeşiyle çektirdiği fotoğraf karelerini paylaştı. İki kardeşin birbirine olan benzerliği  şaşırttı. 

Elimi Bırakma, Aşk 101 ve Son Nefesime Kadar gibi projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren 21 yaşındaki İpek Filiz Yazıcı, geçtiğimiz günlerde 2 yıldır aşk yaşadığı 30 yaşındaki şarkıcı Ufuk Beydemir ile mutluluğa evet dedi. Evliliğiyle gündemden düşmeyen oyuncu, bu seferde sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarıyla gündeme geldi.

"AŞKIM, BEBEĞİM BENİM"

Sosyal medyada 1,3 milyon takipçisi bulunan İpek Filiz Yazıcı, kız kardeşiyle art arda verdiği pozlarını yayınyalarak "Aşkım, bebeğim benim" notunu düştü. 

''SİMÜLASYON GİBİSİNİZ''

İki kardeşin birbirine olan benzerliği ise sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun paylaşımını gören birçok sosyal medya kullanıcısı, "Simülasyon gibi aynısınız" ve "Çok benziyorsunuz, ayırt edemedim" gibi yorumlar yaptı.

Duru Yazıcı

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar