İnci Taneleri sosyal medyada gündem oldu

İnci Taneleri sosyal medyada gündem oldu
Günlerdir Türkiye'nin konuştuğu dans sahnesi ile merakla başlaması beklenen Yılmaz Erdoğan imzalı dizi İnci Taneleri Kanal D'de ekrana geldi.

Kanal D'de yayınlanan İnci Taneleri dizisi bu akşam ilk bölümü ile izleyici ile buluştu. Dizinin tanıtım filmindeki dans sahnesi bir anda gündem olmuş. Şarkı ve Hazar Ergüçlü'nün dansı özellikle de sosyal medyada çok konuşulmuştu. Dizi yayına girmeden dansı ile dikkat çekerken dizinin tanıtımlarındaki sözler de yine ekrana gelmeden gündem olmuştu.

Merakla beklenen dizi bu akşam yayına başladı. İzleyici ile buluştu. Dizi ekibinin de birlikte buluşarak izlediği ilk bölüm özellikle de sosyal medyada çok ses getirdi. Dizi boyunca Dilber ve Yılmaz Erdoğan etiketleri gündem olurken yine dizinin ismi İnci Taneleri de en çok konuşulanlar arasına girdi.

Dizide Azem Yücedağ karakterini canlandıran Yılmaz Erdoğan'ın oyunculuğu büyük beğeni toplarken, dizinin içindeki sözleri de yine sosyal medyada çok fazla paylaşıldı. Dans tanıtımı ile eleştiri oklarını üzerine çeken dizi yayınlanan ilk bölümünde ters köşe yaparak eğitimin önemine vurgu yapılan sahneleri ile de dikkat çekti.

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı, dizi kadrosunda Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın rol aldığı İnci Taneleri perşembe akşamları ekrana gelecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar