İnce'den Cahit Özkan'a: "FETÖ'nün kumpas davalarını ekranlarda canhıraş savunan...”

İnce'den Cahit Özkan'a: "FETÖ'nün kumpas davalarını ekranlarda canhıraş savunan...”
CHP'li Muharrem İnce, AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın detaylarını basın toplantısıyla açıkladığı çoklu baro teklifine ve Cahit Özkan'a sert tepki gösterdi.

Çoklu baronun FETÖ projesi olduğunu iddia eden Muharrem İnce, "FETÖ projesine imza atanlardan biri de “cemaat terör örgütü değildir” diyen, FETÖ’nün kumpas davalarını ekranlarda canhıraş savunan kişidir" açıklamasında bulundu. 

İnce, avukatların çoklu baroya karşı yürüyüşlerinin ve protestolarının polis engeliyle karşılaşmasına ilişkin ise şu ifadeleri kullandı: "Bu FETÖ projesine karşı çıkan avukatlara, baro başkanlarına reva görülen uygulamalar ise faşizmdir. Nokta!"

Muharrem İnce ayrıca paylaşımına AKP'li Cahit Özkan'ın geçmiş dönemde FETÖ'yü ve FETÖ'nün kumpas davaları Ergenekon ve Balyoz'u savunduğu bir videosunu paylaştı.

Muharrem İnce'nin Twitter'dan yaptığı paylaşım şöyle:

"Çoklu baro FETÖ projesidir. FETÖ projesine imza atanlardan biri de “cemaat terör örgütü değildir” diyen, FETÖ’nün kumpas davalarını ekranlarda canhıraş savunan kişidir. Bu FETÖ projesine karşı çıkan avukatlara, baro başkanlarına reva görülen uygulamalar ise faşizmdir. Nokta!"

ince1-002.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar