Benzin yüklü tanker kazası sonrası patlama riski: Evler tahliye edildi

Benzin yüklü tanker kazası sonrası patlama riski: Evler tahliye edildi
Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde meydana gelen trafik kazası büyük bir endişeye yol açtı. D-130 Karayolu'nda seyir halinde olan bir benzin yüklü tanker, kontrolünü kaybederek üst geçit köprüsüne çarptı ve ardından üç araca çarparak durabildi.

Kazaya ilişkin elde edilen bilgilere göre, Gölcük ilçesi D-130 Karayolu Yalova istikametine seyir halinde olan benzin yüklü tanker sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda refüjdeki demir korkuluklara çarptıktan sonra karşı şeride geçti.

aw191462-02.jpg

Yaklaşık 150 metre boyunca duramayan tanker, üst geçit köprüsünün ayağına çarparak ardından park halindeki iki kamyonete ve karşı şeritten gelen bir hafif ticari araca çarptı. Tankerin çekici kısmı koptu ve D-130 Karayolu'ndan karşı sokağa uçtu. Kazada tanker sürücüsü hafif şekilde yaralanırken, benzin ise yola yayıldı.

aw191462-01.jpg

Olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları hastaneye sevk ederken, polis ekipleri patlama riskine karşı bölgeyi güvenlik altına aldı ve yolun trafiğe kapanmasını sağladı. Ayrıca çevredeki binalardaki vatandaşlar da tahliye edildi.

aw191462-05.jpg

Trafik akışı şehir merkezinden sağlanırken, itfaiye ve polis ekipleri patlama riskine karşı bölgeyi köpükle temizledi.

aw191462-03.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar