İmamoğlu'nun çağrısına Meral Akşener'den destek

İmamoğlu'nun çağrısına Meral Akşener'den destek
Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, "Herkesi 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum" çağrısına İYİ Parti Lideri Meral Akşener, "Ankara’dan yola çıktım, Saraçhane’de görüşürüz" dedi.

İMAMOĞLU'NUN ÇAĞRISINA AKŞENER'DEN DESTEK

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yargılandığı davanın arasında savcının hakkında siyasi yasak ve hapis talep ettiği davaya ilişkin olarak "16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane’dir. İstanbul ve Türkiye, iradesine daha önce nasıl sahip çıktıysa bugün de çıkacaktır. Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum" diyerek çağrıda bulundu.

AKŞENER''DEN DESTEK

İmamoğlu''nun çağrısına ilk yanıt İYİ Parti Lideri Meral Akşener''den geldi. Akşener, "Ankara’dan yola çıktım, Saraçhane’de görüşürüz" ifadelerini kullandı.

 

KAFTANCIOĞLU''DAN ÇAĞRI

Ekrem İmamoğlu’nun Saraçhane çağrısına bir destek de CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu''ndan geldi. Kaftancıoğlu da tüm İstanbulluları saat 16.00’da Saraçhane’ye davet etti.

Kaftancıoğlu, Twitter paylaşımında “Bizler saat 16:00’da salonda duruşmayı izlerken örgütümüz ve İstanbulluları aynı saatte Saraçhane’ye bekliyoruz” dedi.

 

BABACAN’DAN DESTEK

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da İmamoğlu’nun Saraçoğlu çağrısına destek veren isimler arasında yer aldı. Babacan, sosyal medya hesabı üzerinden “Siyasi yargı kararlarıyla milli iradenin engellenemeyeceğini en iyi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bilmesi gerekir. İBB Başkanı Sayın İmamoğlu ile ilgili yargıdan adil bir karar bekliyoruz” dedi.

 

KILIÇDAROĞLU’NDAN TELEFONLA DESTEK!

Almanya’ya ziyarete giden Kemal Kılıçdaroğlu ise İmamoğlu’nu arayarak desteğini iletti.

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar