Sinem Kobal'ın aşk pozlarında o detay dile düştü

Sinem Kobal'ın aşk pozlarında o detay dile düştü
Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evlilikleri olan ve uzun bir süredir ekranlardan uzak kalan Sinem Kobal, sosyal medya hesabından eşiyle romantik anlarını paylaştı.

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen ve 2020'de Lalin, 2022'de ise Leyla adında iki kızları olan Kobal, sosyal medyada paylaştığı gönderilerle dikkatleri üzerine çekiyor.

Son olarak, yönetmen Cem Karcı'nın doğum gününe katılan çiftin romantik fotoğrafları takipçilerinin beğenisini kazandı. Dikkatli takipçilerin fark ettiği bir detay da fotoğrafta vardı.

Sinem Kobal'ın baş parmağının birinin dışarıda kalması sosyal medyanın diline düştü.

18762353-728xauto.webp

SİNEM KOBAL KİMDİR

İstanbul'da 14 Ağustos 1987'de doğan Sinem Kobal, Rize'nin Hemşin ilçesinden gelen bir ailenin kızı. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımı.

Bale tutkusuyla küçük yaşlarda başlayan Kobal, dört yaşında Yıldız Alpar Bale Okulu'nda eğitim aldı ve sekiz yıl boyunca bu alanda başarılı bir şekilde ilerledi. Royal Akademi'den bale diploması aldıktan sonra eğitimine devam etti.

8.jpg

İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesi'nden mezun olduktan sonra ortaokul yıllarında voleybol takımıyla ikincilik ve step dansında birincilik gibi başarılar elde etti. Şu anda ise latin dansı ve Aikido sporuyla ilgileniyor.

Sanat hayatına 13 yaşında Dormen Tiyatrosu'nda aldığı eğitimle başlayan Kobal, Dadı adlı televizyon dizisinde ilk kez rol aldı. Daha sonra Uygur Tiyatrosu'nda da çalıştı.

gtg.jpg

2003 yılında Star TV'de yayımlanan Hürrem Sultan dizisinde "Ayşe" karakterini canlandırdı. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü'nden mezun oldu.

2006-2009 yılları arasında atv'de yayımlanan Selena adlı fantastik dizide "Selena" karakterini oynadı. Bu dizi, Akatlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni"nde "En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi" seçildi ve Kobal, "En Sevilen Türk Kadın Oyuncu" ödülünü kazandı.

2010 yılının yaz aylarında Kanal D'de başlayan ve daha sonra Star TV'de devam eden Küçük Sırlar dizisinde "Su" karakterini canlandırdı.

5 Şubat 2010'da Romantik Komedi filminde "Didem" karakterini oynadı. 14 Şubat 2013'te Romantik Komedi 2 filminde aynı rolü tekrarladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar