İmamoğlu'na destek açıklamasında bulunan Muharrem İnce CHP'den ne talep etti

İmamoğlu'na destek açıklamasında bulunan Muharrem İnce CHP'den ne talep etti
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçim çalışmaları kapsamında Nazilli’de vatandaşla bir araya geldi. İnce Ekrem İmamoğlu ile yaptığı görüşmenin detaylarını açıkladı. İşte detaylar...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Aydın Nazilli’de belediye meydanında konuşma yaptı. 28 Mayıs'taki seçimlerde Millet İttifakı'nın seçimi bile isteye kaybettiğini ileri sürdü.

770007image1.jpg

"AK PARTİ KORKUSUYLA SEÇİM OLMAZ. ÜLKE BÖYLE YÖNETİLMEZ"

Muharrem İnce, "7 cumhurbaşkanı yardımcısı olmaz, 6'lı masa yanlış" dediğini hatırlatarak, "Artık hiçbir şey yapamayan Erdoğan'a seçimi bile bile verdiler. Cumhurbaşkanlığını seçimini de kaybetmişsin, Meclis çoğunluğunu kaybetmişsin. Milleti kandırmışsınız. Ortada icraat yok, ortada AK Parti korkusu var sadece. AK Parti korkusuyla seçim olmaz. Ülke böyle yönetilmez" dedi.

mamoglu-ince.png

"SAKİN OLUN BİR ŞEY İSTEDİĞİM YOK."

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaptığı görüşmeden de bahseden İnce, "Geçen İmamoğlu ile 2 kere görüştüm. 'İstanbul'da sana yardımcı olalım' dedim. Bir şey talep ettiğimizden de değil. '25 sene sonra İstanbul'u kazanmışsın, bak burayı kaybetmeyelim. O yüzden destek olalım' dedik. Kendisi teşekkür etti, 'Oturalım konuşalım' dedi. Bundan sonra da CHP'yi bir korku sardı. 'Allah Allah niye destek oldu ki? Acaba geri mi gelecek' diye korku sardı. Yahu sakin olun bir şey istediğim yok. Ben memleketi geri kazanmak istiyorum o kadar. Memleket zengin olsun istiyorum. Bizim derdimiz memleket” dedi.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar