İmamoğlu ve Yavaş'tan ilk mesajlar! Akşener'e özel teşekkür

İmamoğlu ve Yavaş'tan ilk mesajlar! Akşener'e özel teşekkür
İYİ Parti'nin talebiyle Millet İttifakı'nın 'Cumhurbaşkanı Yardımcıları' olmalarına karar verilen CHP'li belediye başkanları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun adaylığının ilan edilmesinin ardından sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. İkili ayrıca İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e özel olarak teşekkür etti.

2 Mart''ta yapılan altılı masa görüşmesinde çıkan aday belirleme krizinin ardından, İYİ Parti, Millet İttifakı''na dönüş için İmamoğlu ve Yavaş''ın yetkili başkan yardımcıları olacakları bir formül önermişti.

Bugün, Saadet Partisi Genel Merkezi’nde yapılan altılı masa toplantısının ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ittifakın Cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.

CHP Genel Merkezi önünde toplanan kalabalığa seslenen Kılıçdaroğlu''nun yanında ise CHP''li belediye başkanları İmamoğlu ve Yavaş yer aldı.

"CUMHURBAŞKANI YARDIMCILARIMIZ" ŞEKLİNDE ANONS EDİLDİLER

İki belediye başkanı da, ''Cumhurbaşkanı yardımcısı'' olarak anons edilerek kürsüye çağırıldı.

Kılıçdaroğlu''nun konuşmasının ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan İmamoğlu, "İnanıyoruz ki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde Millet İttifakı olarak ülkemizin her bir ferdinin çoktan beri hak ettiği aydınlık yarınlara en kısa sürede ulaşacağız." sözlerine yer verdi.



 

Mansur Yavaş da paylaşımında, "Birlikte rahmet vardır, bereket vardır. Sayın Genel Başkanlarımıza teveccühleri için teşekkür ederiz. Türkiye''nin ikinci yüzyılına hep birlikte umutla ve mutlulukla yürüyoruz." ifadelerini kullandı.



MERAL AKŞENER''E ÖZEL TEŞEKKÜR

İki belediye başkanı da yaptığı ortak paylaşımda "Milletimizin arzusu doğrultusunda, ittifakımızın bir bütün halinde yola devam etmesi son derece önemliydi. Bu doğrultuda bugün bizleri ağırlayan ve samimi bir istişarede bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e teşekkürü borç biliriz." dedi. 








 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar