İlber Ortaylı'dan dikkat çeken yatırım tavsiyesi: Bunu yapan hem kazanır, hem kazandırır

İlber Ortaylı'dan dikkat çeken yatırım tavsiyesi: Bunu yapan hem kazanır, hem kazandırır
Ünlü Tarih Profesörü İlber Ortaylı katıldığı programda kimsenin beklemediği bir yatırım tavsiyesinde bulundu. Peki İlber Ortaylı hangi tavsiyede bulundu? İşte herkesi şaşırtacak o tavsiye;

Ünlü Tarih Profesörü İlber Ortaylı YouTube'da katıldığı Kafa TV isimli kanalda gazeteci Candaş Tolga Işık’ın sorularını yanıtladı. İlber Ortaylı programda şaşırtan bir yatırım tavsiyesinde bulundu.

Zeytin ağacı dikmenin önemine dikkat çeken Ortaylı, Tasarruf ederek bir şey yapmak isteyenlere “Zeytinlik almalısınız” tavsiyesinde bulundu. İlber Ortaylı, Candaş Tolga Işık’ın “Yatırım olarak mı diyorsunuz” sorusuna, “Yatırım olarak da Vatani coğrafyasını kurtarmak olarak da” şeklinde cevap verdi.

İlber Ortaylı konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Öyle 10 dönümle 20 dönümle zengin olmazsın ama zeytinin ortaya çıkar hediyeliğin ortaya çıkar ve sadaka verirsin. Zeytinyağı artık önemli bir sadaka aracı oldu. Çünkü artık insanlar kötü bitkisel yağa bile para bulamıyor. Bunların hepsini düşünmek lazım. Ona göre herkesin bir şekilde zeytin ziraatine katılması lazım. Beklediğiniz zenginlik ilk anda gelmeyebilir ama ne zaman ne geleceği de belli olmaz”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar