Hüseyin Çevik, yağmuru durdurduğunu anlattı: Sen bozuk adamsın, bozuk ağzınla duan kabul olmuyor

Hüseyin Çevik, yağmuru durdurduğunu anlattı: Sen bozuk adamsın, bozuk ağzınla duan kabul olmuyor
Sosyal medyada paylaştığı videolarla dikkat çeken Hüseyin Çevik, evinin su basmasına yol açan yağmurun nasıl durdurduğunu anlattı. Çevik "Yarabbi yağmuru kes, iptal et. 'Sen bu bozuk ağzınla duan da kabul olmuyor' dedim, Köşeyi döndüm, yağmurun y'si yok." dedi.

GÜLSÜM ALPKIRAY / GÜNBOYU

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Hüseyin Çevik, evinin su basmasına yol açan yağmurun nasıl durduğunu anlattı.

Evini su bastığını ve yağmurun durması için dua ettiğini belirten Hüseyin Çevik, çektiği videoyu sadece kendisini sevenlerin izlemesi gerektiğini söyledi.

"Bizi eleştirenler, sevmeyenler hiç boşu boşuna videoyu izleyip kafalarını karıştırmasın” diyerek konuşmaya başlayan Çevik, şunları söyledi: “Bu videoyu sadece ehli sünnet kardeşlerimiz izlesin. Çünkü sadece ehli sünnet kardeşlerimizin anlayacağı bir şey anlatacağım. Bir kalkarsın, çatının üstü açık. Çatı beton değil. Olduğu gibi evin içine dolmaya başladı mı? Yemin ediyorum korku filmi gibi... Yolda bir yağmur bastırdı... Yarabbi yağmuru kes, yağmurları iptal et, ev batacak... Ev bitti zaten. Parkeler şişti. Baktım kesilmiyor, 'Hüseyin' dedim 'Sen ne bozuk adamsın, sen bu bozuk ağzınla dua ediyorsun, duan da kabul olmuyor', köyden döndüm, köşeyi geçtim. Yağmurun y'si yok. Onların isminin hürmetine... Sel gidiyor, bizim burada yağmurun y'si kalmamış."

Çevik'in konuştuğu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar