14 yaşındaki çocuğa öldüresiye dayak! Darbelerle kalbi dayanmadı

14 yaşındaki çocuğa öldüresiye dayak! Darbelerle kalbi dayanmadı

Bursa'da 14 yaşındaki çocuk, sosyal medyadan tartıştığı Y.G. ve arkadaşı S.E. tarafından saldırıya uğradı. Aldığı tekme ve yumruk darbeleri nedeniyle ağır yaralanan H.K’nın kalbi durdu. Kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleler sonucu hayata döndürüldü.

Balıkesir'de motokurye olarak çalışan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ın öldürülmesiyle sarsılan Türkiye, bir acı haber de Bursa'dan aldı.

640xauto-003.webp

TEKME YUMRUKLA ACIMASIZCA SALDIRDILAR

Süleymaniye Mahallesi İstiklal Caddesi'nde saat 18.00 sıralarında gerçekleşen olayda, 14 yaşındaki H.K sosyal medyada tartıştığı Y.G. (16) ile karşılaştı. Y.G. ve arkadaşı S.E. (17), H.K.'ya saldırarak onu tekme ve yumruklarla darp etti.

gg.jpg

KALBİ DURDU

Aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan H.K’nin kalbi durdu. Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan çocuk, yapılan müdahaler sonucu hayata döndürüldü, ardından Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis, saldırganlar S.E. ve Y.G.'yi gözaltına aldı ve olayla ilgili soruşturma başlattı.

kk-001.jpg

NE OLMUŞTU

Balıkesir Üniversitesi Turizm Rehberliği Bölümü öğrencisi 20 yaşındaki Ata Emre Akman, harçlığını çıkarmak için çalıştığı pizzacıda sipariş götürdüğü adreste canice katledilmişti.

Akman, sipariş teslimatı sonrası 17 yaşındaki E.Ö. tarafından 25 kez bıçaklanarak öldürüldü.

İlgili Haberler