İktidardan açıklama var! Staj ve çıraklık mağduriyeti giderilecek

İktidardan açıklama var! Staj ve çıraklık mağduriyeti giderilecek
Staj Sigortası Mağdurları Derneği Başkanı Ferhat Salman, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine, "EYT sorununu çözdük, staj ve çıraklık mağduriyetini de çözeceğiz" şeklinde bir açıklama yaptığını duyurdu.

Elips Haber tarafından aktarılan habere göre, Ferhat Salman, staj ve çıraklık mağduriyeti konusundaki MHP ile gerçekleştirdikleri temasları detaylandırdı.

Salman, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmeyi şu şekilde anlattı:

“Devlet Bey ile ve MHP grup başkan vekilleri ile görüştüm. Mecliste Devlet Bahçeli ile bu konuyu konuştuğumda bana, ‘EYT sorununu çözdük, staj ve çıraklık mağduriyetini de çözeceğiz, endişelenmeyin’ dedi.”

EKİM AYINI İŞARET ETTİ

Salman, bu konuda alınan kararın açıklanmasını beklediklerini ve “Ekim ayında müjdelere hazırlıklı olmalıyız” dedi.

Seçim beyannamelerinde yer alan staj ve çıraklık mağduriyetinin, MHP tarafından kanun teklifi olarak sunulduğunda, mecliste yeterli vekil desteği bulunmadığı için reddedildiğini belirten Salman, şunları söyledi:

“MHP, seçim beyannamesinde bu konuya yer vermesine rağmen kanun teklifi meclise geldiğinde birçok MHP milletvekilinin çekimser oy kullandığını gördük.”

Salman, “MHP’nin sunduğu kanun teklifinin AK Parti tarafından çoğunluk oyuyla onaylanmasını talep ediyoruz” şeklinde ekledi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar