Staj ve çıraklık mağdurlarından Ankara çıkarması

Staj ve çıraklık mağdurlarından Ankara çıkarması
Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu'na bağlı Kocaeli Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği yöneticileri, Ankara'da milletvekilleriyle buluştu.

Kocaeli Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği Başkanı Ersin Akengin ve yöneticileri, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milletvekillerini ziyaret ederek, yaşadıkları mağduriyeti anlattı. Kocaeli heyeti, staj ve çıraklık sigortası başlangıcının SSK başlangıcı sayılması taleplerini ve gerekçelerini içeren dosyayı milletvekillerine sundu.

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları, AK Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, AK Parti Manisa Milletvekili Mücahit Arınç, AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya, AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal ve Yeniden Refah Partisi Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla'yı ziyaret etti. Milletvekilleri, staj ve çıraklık sigortası mağduriyetini anlatan dosyayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'a ileteceklerini söz verdi.

Kocaeli Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği yöneticileri, Meclis'teki ziyaretlerin olumlu geçtiğini ve sorunun çözümü için umutlu olduklarını belirtti. Ancak 30308 Sayılı Yasa'da yapılacak düzenleme Resmi Gazete'de yayınlanana kadar mücadelelerinden vazgeçmeyeceklerini ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar